
EURO-NORM pieczywo i wyroby cukiernicze Skrzynka piekarnicza transportowa: seria H
Najważniejsze cechy skrzynki piekarniczej transportowej serii H:
- perforowane ściany, zapewniają optymalną wentylację produktu
- wysoki stopień odporności na odkształcenia
- wysoka udarność (odporność na pękanie)
- odporność na temperaturę w zakresie od - 20°C do + 70°C
- wykonane z HDPE (polietylen), tworzywo dopuszczone do kontaktu z żywnością
- bardzo dobre właściwości higieniczne (HACCP)
- ergonomiczne uchwyty na ręce
- podlegają w 100% recyklingowi
Wymiary zewnętrzne | Artykuł | Ściany | Dno | Uchwyty na ręce | Numer artykułu | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
600 x 400 mm | |||||||||
![]() | 600 x 400 x 110 mm | Plastikowy pojemnik perforowany dla piekarnictwa - seria H 110 | perforowane | perforowane | otwarte | 2-260 | |||
![]() | 600 x 400 x 140 mm | Plastikowy pojemnik perforowany dla piekarnictwa - seria H-140 | perforowane | perforowane | otwarte | 2-230 | |||
![]() | 600 x 400 x 200 mm | Plastikowy pojemnik perforowany dla piekarnictwa - seria H-200 | perforowane | perforowane | otwarte | 2-204 | |||
![]() | 600 x 400 x 240 mm | Plastikowy pojemnik perforowany dla piekarnictwa - seria H-240 | perforowane | perforowane | otwarte | 2-250 | |||
![]() | 600 x 400 x 300 mm | Plastikowy pojemnik perforowany dla piekarnictwa - seria H-300 | perforowane | perforowane | otwarte | 2-208 | |||
![]() | 600 x 400 x 410 mm | Plastikowy pojemnik perforowany dla piekarnictwa - seria H-410 | perforowane | perforowane | otwarte | 2-205 |