
Skrzynka piekarnicza: seria bakeline
Perforowane pojemniki idealnie sprawdzą się w transporcie i przechowywaniu pieczywa i produktów piekarniczych, a dzięki swobodnemu dostępowi powietrza ładunek dłużej zachowuje świeżość i przydatność do spożycia. Lekka i zaopatrzona w wygodne uchwyty konstrukcja nadająca się do sztaplowania gwarantuje wygodę użytkowania. Trwałe tworzywo wysokiej jakości dopuszczone do kontaktu z żywnością jest odporne na temperatury i przystosowane do mycia ręcznego i pod automatycznymi myjkami, co pozwala zachować niezwykle istotną w przypadku produktów piekarniczych czystość i higienę.
Najważniejsze cechy skrzynki piekarniczej serii bakeline
- optymalna wentylacja produktu dzięki perforowanym ścianom
- odporność na odkształcenia i skrajne temperatury
- wysoka jakość i dokładność wykonania z polietylenu HDPE dopuszczonego do kontaktu z żywnością
- lekkość i wygoda użytkowania dzięki ergonomicznym uchwytom na ręce
Wymiary zewnętrzne | Wysokość po złożeniu | Ściany pojemnika | Dno pojemnika | Uchwyty pojemnika | Numer artykułu | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
600 x 400 mm | ||||||||||
![]() | 600 x 400 x 110 mm | - | perforowane | perforowane | otwarte | BB6411.BR21 | Zobacz produkt | |||
![]() | 600 x 400 x 140 mm | - | perforowane | perforowane | otwarte | BB6414.BR21 | Zobacz produkt | |||
![]() | 600 x 400 x 200 mm | - | perforowane | perforowane | otwarte | BB6420.BR21 | Zobacz produkt | |||
![]() | 600 x 400 x 240 mm | - | perforowane | perforowane | otwarte | BB6424.BR21 | Zobacz produkt | |||
![]() | 600 x 400 x 300 mm | - | perforowane | perforowane | otwarte | BB6430.BR21 | Zobacz produkt | |||
![]() | 600 x 400 x 410 mm | - | perforowane | perforowane | otwarte | BB6441.BR21 | Zobacz produkt |
Zobacz inne serie pojemników piekarniczych: